Ett hot eller ett löfte?

Kaos_träningsskor

Häromdagen sa mannen “i mars ska vi börja springa”. Med två dagar kvar till mars blev jag omedelbart kallsvettig och kunde bara kvida lite samtidigt som jag försökte andas. Vilket mannen tolkade helt korrekt och svarade “det är 31 dagar i mars, jag sa inte vilken dag”.

Om någon undrar varför min man planerar in träning för mig så beror det på min tragiska oförmåga att inte kunna motivera mig själv att träna.  Vilket betyder att jag anmäler mig till sjukt jobbiga löpartävlingar. Vilket i sin tur betyder att mannen efter några år på sidolinjen också börjat anmäla sig. Vilket betyder att jag blir påmind om att jag borde ut och springa när han får ångest. Logik på hög nivå :-)

Hur som helst har jag fortfarande inte bestämt mig för om det där med löpningen var ett hot eller ett löfte… Men jag tror att det är dags att leta reda på en vårtävling så jag kommer ur soffan!

Hur motiverar du dig?

Inspiration tack!

 

Kram Puk

About Puk

Älskar att skriva, min familj och att planera. Är nyfiken på det mesta och ibland irriterande positiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *