Förvaring av stövlar

Nu är vi igång med att flytta vilket även är en underbar möjlighet för att köpa nya kläder  Organisera sin garderob och säkerställa att man har kläder man använder. Som är hela och snygga.

Jag har gjort en genomgång av min garderob och kan konstatera att alla mina kläder får plats i en resväska!! Tror mina skor behöver två…

Jag hade inte insett att jag hade så lite kläder, ej heller att jag hade såå många skor. Men Puks trick om att vända galgar (läs tipset om att städa ur garderoben härresulterade i att många kläder skänktes till välgörenhet.

Dock var det inte lika enkelt med sko och stövlar så när vi började att planera hur vi skulle ha det i det nya huset var detta helt perfekt.

förvaring av stövlar

Men detta är snabbt, smidigt och enkelt

About Jeanette Birkholm

Fotogalen mamma till två barn, som drömmer om ett liv på landet, men vet att hon alldeles för bekväm av sig för att egentligen gilla det. Är typen som sorterar bokhyllan och kalendern efter färg och gör to-do listor bara för att det är så kul att stryka över det man gjort när det är klart. Har alltid 1000 olika projekt på gång och mår bäst med en kamera i handen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *