Gör egna armband på 5 min

Armband_ullkulor_felted_beads

Under julledigheten städade jag ur en låda och hittade ett par påsar med ullkulor som jag köpte på Systrarna Grene i december. Med nål, tråd och ett par överblivna kulor från tidigare projekt blev det två armband.

Jag valde att göra ett armband i varma färger med små silverfärgade kulor mellan och ett i kalla färger med en udda strass kula som rolig kontrast till det mjuka och naturliga.

Filtkulor, ullkulor eller ullpärlor finns att köpa på nätet eller om du är händig så gör de dem enkelt själv. Jag har sett kulor på bl.a. Biltema och Adlibris. Egna bollar är enkla att göra av kardad ull vilket finns på tex Panduro samt Stoff och Stil.

Armband_ullkulor_felted_beads_2

 

Har du gjort något roligt med ullkulor?

About Puk

Älskar att skriva, min familj och att planera. Är nyfiken på det mesta och ibland irriterande positiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *