Inga nyårslöften för mig i år!

IMG_7360
Nej, det är inget fel på nyårslöften. Men istället för att se på allt jag vill göra nästa år så kan det vara bra att fundera över året som gått istället – och reflektera på det jag uppnått!
Så gör som jag och skippa nyårslöften – gör en lista över allt du gjort i år istället. Du får se hur mycket du klarat av och det måste väl vara det bästa sättet att börja 2016?! Med en summering av hur grym du är och vad du kan uppnå.
3 saker 
 
2015 hände det en hel del i mitt liv och listen är lång, men tre saker gör mig extra stolt och glad:
- Vi har köpt ett hus 
  I januari går flytten och vi blir officiellt husägare för första gången
- Jag sa ja! 
  Japp – min sambo friade och nu ska vi bli man och fru.
- Avklarad internationell arbetsmiljöcertifiering
  För oinvigda låter det kanske inte så spännande men tro mig när jag säger att det verkligen är något att vara stolt över :-)
Hur ser din lista ut?
Jag önskar er alla ett riktigt gott nytt år!
/Jeanette

About Jeanette Birkholm

Fotogalen mamma till två barn, som drömmer om ett liv på landet, men vet att hon alldeles för bekväm av sig för att egentligen gilla det. Är typen som sorterar bokhyllan och kalendern efter färg och gör to-do listor bara för att det är så kul att stryka över det man gjort när det är klart. Har alltid 1000 olika projekt på gång och mår bäst med en kamera i handen.

One thought on “Inga nyårslöften för mig i år!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *