Inget för känsliga

KC_EmmaS_peeling

Jag har provat nåt nytt.

Ni vet känslan när man kommer hem efter en låååååång dag på stranden, tittar sig i spegeln, och inser att man smorde in hela kroppen med solfaktor 50 men glömde ansiktet? Den där brännande, stickande känslan i kombination med ett kräftrött ansikte? Japp, ungefär så är det när du använt enzympeeling.

Det är alltså inget jag rekommenderar strax innan du ska på fest. Eller om du är extra känslig.

Men resultatet var superbra! Dagen efter kändes huden mycket fräschare och jag ser fram emot att använda denna igen. Jag förstår att tjejen i affären var lyrisk över denna enzympeeling från Emma S (adlink). Priset är 299:-, vilket jämfört med den ansiktsbehandling jag tänkte gå på, men nu inte behöver, är ett fynd.

Jag har inte provat andra enzympeeling men denna var himla smidig: efter kvällens ansiktsrengöring på med ett generöst lager, undvik ögonen, låt sitta 1 min, tvätta av med ljummet vatten och på med fuktkrämen. Klart.

 

Vilken är din favorit bland skönhetsprodukter just nu? 

Jag vill hitta fler bra produkter!

 

Kram Puk

 

About Puk

Älskar att skriva, min familj och att planera. Är nyfiken på det mesta och ibland irriterande positiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *