När det känns motigt

Just nu känns allt lite jobbigt.

Motivationen saknas att träna, städa, laga mat, planera, gå till jobbet, läsa, skriva, kliva ur sängen, sova, baka… för att nämna några saker som brukar göra mig glad.

What to do…

Lösningen är enkel: ignorera det jobbiga och gör saker som får mig att må bra. Motivation är överskattat – det som verkligen får världen allt snurra är rutiner och gammaldags hederlig envishet. Alla har svackor och då får man bita ihop.

Idag ska jag åka till hamnen och masta av båten efter jobbet – frisk luft är en dunderkur mot alla mina “bläh”. Om jag dessutom hinner ta en löptur och går till sängs i vettig tid så kan den här dippen glömma att få uppleva helgen.

Hur gör du för att rycka upp dig när du är låg? 

Kram!

 

KaosCo_ryckuppdig

About Puk

Älskar att skriva, min familj och att planera. Är nyfiken på det mesta och ibland irriterande positiv.

One thought on “När det känns motigt

  1. Stor igenkänning på den. Att springa brukar göra underverk för mig. Eller, som idag, att ta en lyxlunch på restaurang tillsammans med en trevlig kollega och prata om allt annat än jobb och måsten. Kram till dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *