Om Kaos&Co

Kaos & Co är din livlina när du undrar hur du ska överleva en minut till i vardagskaoset. Vi hjälper dig med praktiska tips, galna idéer och inspiration för att klara ytterligare en dag med att jonglera familj, vänner och jobb utan att bli galen.

Vi tror på att leva i nuet, förbereda inför framtiden och skratta åt dåtiden.

Vi skriver om det som intresserar oss och hur vi försöker få ihop våra liv i strävan efter att vara grymma på jobbet / bra föräldrar / trevliga fruar / fungerande individer.

Ta del av vårt kaos av allt vi älskar!

Tillsammans har vi även Babydjungeln.se – en inspirationsblogg för föräldrar med barn 0-6 år och gravida.

 

Puk om Jeanette

Jeanette är imponerande! Hon har ett fantastiskt driv och är extremt målmedveten. Hon bestämmer sig för något och så gör hon det. Ok, ibland det lite väl mycket ibland och då får jag eller hennes familj hejda henne.

Jeanette har Ola som hjälper henne att hålla henne på jorden. Tillsammans har de Alice (2009) och Oskar (2011). De bor i numera i ett hus i Helsingborg men så snart de får chansen reser de.

 

Jeanette och Alice

Jeanette är utbildad ingenjör och har bott i både Danmark, Norge, Grönland och USA. Idag arbetar hon med arbetsmiljö i byggbranschen och fotograferar så fort hon får chansen!

 

Puk om sig själv 

Jag gillar att dela med mig av mina åsikter, och jag älskar att skriva. I bloggen skriver jag om det jag vet något om och lite till.

Hemma är ett gammalt hus md en liten trädgård i Helsingborg. Det delas med min man Ulf och våra två barn: Vilgot (2009) och Frej (2011).

 

Puk
Puk

På dagarna arbetar jag med projektledning och marknadskommunikation. Resten av tiden gör jag allt annat jag också vill hinna med: vara mamma, fru, vän, laga mat, baka, starta nya projekt, planera, skriva, läsa kvällskurser på universitetet. Jag hinner inte med allt… Så jag är en stor älskare av måndagar, för då får jag en helt ny oanvänd vecka att göra allt jag inte hann förra veckan på :-)